top of page

Eerste verlies zaterdag 3 (2-0) bij KMD.

Teveel afwezigen, te veel fysieke twijfelgevallen (hoewel dat inmiddels al niets nieuws meer is), te veel (helaas ook weer nieuwe) blessures en te veel noodzakelijke verschuivingen in de opstelling.


Dat zijn wel zo’n beetje de ingrediënten voor de wedstrijd tegen KMD afgelopen zaterdag. Te veel van het goede, eehhhh slechte dus eigenlijk. Maar als je 1 op de 5 wedstrijden verliest, dan werd de kans op een nederlaag statistisch gezien ook wel steeds groter natuurlijk, na 4 wedstrijden ongeslagen……


Zijn er ook nog goede dingen over deze wedstrijd te melden? Weinig! Oké, Geert keepte een goede wedstrijd en Danny was weer onvermoeibaar, maar ik denk dat we daarmee ook wel de enige 2 lichtpuntjes van de middag gehad hebben.


We begonnen vandaag met Geert in de goal, achterin Frank, Scotty, Danny en Robbert, op het middenveld Loek en Wesley die een linie naar achter was gehaald, links en rechts hadden we vandaag 2 gastspelers, Max en Mika, uit de onder 19 en voorin stonden Martin en Bas. Zo’n beetje in de eerste minuut had gastspeler Max zich al onsterfelijk kunnen maken. Na een scherpe voorzet van Bas kwam Max net te kort om binnen te tikken. Daarna nam KMD de wedstrijd over en was het spelbeeld al snel net als voorgaande weken, een teruggezakt MSV en een tegenstander die het spel maakt.


Na een minuut of 15 dacht Danny dat hij maar maximaal 6 keer heen en weer mocht tikken met Scott, en omdat verder iedereen stil stond, voelde hij zich genoodzaakt de bal aan een speler van KMD te geven. Uit de daarop volgende aanval wisten zij de score te openen. Helaas waren in die 15 minuten Frank en Loek al uitgevallen met blessures, waarbij met name bij Loek het er ernstig deed uitzien. De scheids dacht daar anders over, en het is dat Loek zo lag te piepen, anders had de scheids waarschijnlijk ook nog gewoon door laten spelen. Voor hen waren Brian en Gary in de ploeg gekomen, met weer de nodige wijzigingen in de opstelling tot gevolg.

Na de openingstreffer nam KMD het heft steviger in handen, en met dank aan Geert bleef het bij 1-0. Uit de spaarzame, maar toch uiteindelijk nog wel 2 grote kansen, wisten Martin en Wesley aan de andere kant niet voor de gelijkmaker te zorgen.

De tweede helft, met de wind in de rug toch een ander beeld. MSV drong aan, meeste balbezit bleef wel voor KMD, maar tot echte kansen leidde het niet aan beide kanten. Na een prachtige assist van Geert was eigenlijk de grootste kans nog voor MSV, maar Martin trof de keeper op zijn weg naar de gelijkmaker.


Bij KMD was het op de rechtsbuiten speedy gonzales die Ronald meerdere keren te snel af was, waarna een op het oog keurige ingreep van Ronald toch bestraft werd met een penalty. Grensrechter Henk was heilig overtuigd dat het geen penalty was, dus waarschijnlijk had de scheids het toch goed 😉. Uit de penalty wist KMD de 2-0 te maken en daar is uiteindelijk alles wel mee gezegd.


Meer grappen en grollen waren eigenlijk uit deze middag niet te persen. Sorry, volgende keer beter!

Comments


bottom of page