top of page

Gerard Schilperoort draagt secretaris stokje over aan Olga Voogt.Na een periode van meer dan 10 jaar secretaris van M.S.V.'71 te zijn geweest gaat Gerard Schilperoort het wat rustiger aan doen. Hij blijft wel op de achtergrond betrokken bij " zijn" zwart witte club. Olga Voogt neemt zijn plaats als secretaris over.


Deze wisseling van de wacht vond op maandag 28 maart jl. plaats tijdens de algemene ledenvergadering van M.S.V.'71.


Meer dan een secretaris

PR man Martin van Zweden keek in een korte toespraak terug op de bestuursperiode van Gerard en bedankte hem voor zijn bewezen diensten. " In 2010 werd je secretaris bij onze mooie club. Je kende M.S.V.'71 al omdat je regelmatig kwam kijken bij je zoon Patrick. Toen je met prepensioen ging en meer vrije tijd kreeg bleek je bereid om de functie van secretaris op je te nemen. In de loop van de tijd deed je veel meer dan alleen maar secretaris zijn. Eigenlijk teveel om op te noemen. Zo was je samen met Elly gastheer en gastvrouw voor besturen van op bezoek komende clubs. Je hielp bij toernooien. Je vroeg Koninklijke onderscheidingen aan en was samen met Aad Cordia beheerder alarm. Je opende toegangshekken voor externen. Coördineerde de Grote Club Actie en was beheerder AED. Op veel gebieden trad je op als contactpersoon, zoals voor de 4 zaalteams, voor Heineken / Rust Food en kunstgrasonderhoud".

Als dank voor bewezen diensten kreeg Gerard Schilperoort een dinerbon, het bekende M.S.V.'71 herinneringsschildje en een ingelijst M.S.V.'71 shirt met de naam Campina erop. Aangeboden met een knipoog. De oud-werkgever van Gerard als sponsor van " zijn" club. Dat zou toch mooi zijn.Gerard niet helemaal weg

De vertrekkende secretaris keek ook nog even terug op zijn bestuursperiode bij M.S.V.'71. " Ik heb het al die tijd met heel veel plezier gedaan. Ik vind dat je alles uit het leven moet halen wat je kunt. Dat heb ik altijd gedaan. Ook toen ik met pensioen ging. O.a. hier bij M.S.V.'71. Daar blijf je fit bij. Dit is een top vereniging waar ik altijd heel fijn heb samengewerkt. Ik stop wel als secretaris, maar ga zeker nog niet helemaal weg hier. Ik blijf een aantal activiteiten hier doen en hoop nog vele jaren bij deze mooie club actief te blijven".

Olga Voogt

De opengevallen plek als secretaris gaat ingenomen worden door Olga Voogt. Dat werd bekrachtigd door de ledenvergadering op 28 maart. Eindelijk weer een vrouw in het bestuur van M.S.V.'71. Olga loopt al een tijdje rond bij M.S.V.'71. Sinds haar kinderen hier gingen voetballen. Zij was lange tijd op zaterdag gastvrouw in de commissiekamer om begeleiders van teams te ontvangen en te informeren. Op verzoek en aandringen van Martin van Zweden en omdat ze M.S.V.'71 een leuke en gezellige club vindt, besloot Olga de functie van secretaris op zich te nemen. Ze neemt alleen de secretaris taken van Gerard over, maar niet al zijn neven activiteiten.

Opmerkingen


bottom of page