top of page

Grote dank aan Wil Dijksman na 9 jaar penningmeester M.S.V.’71


Afgelopen maandag 23 oktober, werd er op de goed bezochte algemene ledenvergadering afscheid genomen van het dagelijks bestuur; waaronder nu ook definitief; Wil Dijksman.


Formeel was Wil Dijksman op onze ledenvergadering in november vorig jaar al uitgetreden als onze penningmeester. Maar hij heeft onze financiën tot nu toe, als interim penningmeester, keurig bijgehouden. Na 9 jaar zeer trouwe dienst heeft Wil dus nu echt het penningmeesterschap overdragen aan zijn opvolgers; Nancy van de Heydt en Pieter Ton Sprangers.


Wil heeft als penningmeester onze vereniging jarenlang uitstekend begeleid en bovenal financieel kerngezond gehouden. Door alle geldstromen te beheren, controleren en te bewaken kreeg hij elk jaar ‘decharge’ met een pluim van de kascontrolecommissie. Ook heeft hij de nieuwbouw kleedkamers en de grote renovatie van onze oude opstallen financieel meer dan goed begeleid. Het zelfde geldt voor het financieel gezond doorkomen van de lastige coronatijd.


Naast zijn bestuursfunctie heeft Wil op vele manieren zijn betrokkenheid aan onze club getoond. Zo was hij lid van het welkomstcomité en de schoolvoetbalcommissie. Waar nodig hielp hij ook mee achter de bar in de kantine en de muntverkoop tijdens de Megaweek. Hij laat M.S.V.’71 zonder enige schuldenlast achter.


De komende periode zal Wil; Nancy en Pieter Ton nog begeleiden indien nodig en daarnaast blijft hij de boekhouding de Club van 71 beheren.

Wij danken daarom Wil voor zijn grote betrokkenheid en enorme inzet voor M.S.V.’71; grote klasse!


Commentaires


bottom of page