top of page

JO16-1 - Full Speed JO16-1 (3-0) 7-1

Het eerste verslag dit seizoen. We zijn 4 wedstrijden onderweg en staan netjes bovenaan. Dat zou ook zo moeten zijn op basis van de kwaliteiten van het team, maar we hebben last van hardnekkige blessures (Daan, Jayden, Marieke, Tijn) en vorige week net aan verloren van Westlandia (0-1). We startten deze dag met een gezamelijke lunch/wedstrijdbespreking, waarvan de laatste zoals gewoonlijk in 'Rico-style' werd gedaan (inclusief whiteboard, met veel beleving en een duidelijk verhaal over wat hij van het team verwacht).Hierna richting MSV voor de warming up en de wedstrijd.

Full Speed staat niet erg hoog, maar het is altijd lastig inschatten hoe een wedstrijd gaat lopen. MSV begon daarom geconcenteerd en kwam snel op voorsprong via een goede aanval die werd afgerond door Menno.

Terwijl het weer snel slechter en slechter werd bleef MSV de vooraf besproken taken uitvoeren en gingen we rusten met een 3-0 voorsprong.

De tweede helft begon redelijk vergelijkbaar en via een strafschop (Marieke gevloerd, Lars scoorde) kwamen we op 4-0. De taken werden nog steeds prima uitgevoerd, echter met meer onzuivere passes en ballen die te ver van de voet sprongen kwamen we op zich goed weg. Mochten we echter straks in de tweede klasse gaan spelen dan wordt dit door een betere tegenstander zeker afgestraft.

Deze wedstrijd was dat gelukkig maar 1 keer het geval: een slechte inspeelbal leidde tot de enige kans voor Full Speed in de wedstrijd, maar ook direct tot een doelpunt. MSV liep wel verder uit naar een 7-1 eindtstand (doelpuntenmakers: Menno, Chahid, Lars (3x), Maikel, Jayden).

Al met al heel goed gespeeld en een verdiende overwinning. !!


Comments


bottom of page