top of page

Even voorstellen, JO9-1 seizoen 2020/2021


Het nieuwe seizoen is begonnen, eindelijk mocht er weer gevoetbald worden nadat er helaas een abrupt einde kwam van het voetbal seizoen 2019/2020 vanwege het coronavirus. Erna kwam de zomervakantie dus dat was wel even wennen weer na zo’n lange tijd weinig balletjes te hebben geschoten. De teams zijn uiteraard ingedeeld en ik en de andere trainer en assistent coach mag samen met de spelers van JO9-1 er een leuk en sportief voetbalseizoen van gaan maken.

Nu het nog mooie warme en zonnige dagen waren was het zeker een mooie gelegenheid om met het hele team maar eens gelijk te pronken in de MSV’71 tenues.  Ons team bestaat op dit moment uit 7 spelers. 4 topspelers spelen al 2 jaar bij elkaar in het zelfde team, namelijk JO8-2 en JO8-1. Dit jaar zijn er 3 talenten aan toegevoegd.  Boven van links naar rechts: Mike Vos, ( nieuw in het team)  Aboubakr Elhadioui, Dex Kramer.

Onder van links naar rechts : Sem Koornneef, Timo Lankwarden,( nieuw in het team) Luuk van den Bos,( nieuw in het team)  Brett van ,t Kruijs.

Ze krijgen training op maandag van Kevin van Zandvliet zelf ook speler op MSV’71 op woensdag van Gerrit Koornneef, vader van Sem,  die tevens ook de coach is voor de meeste van dit team nu voor het 3de jaar en Bas Lankwarden, ook speler bij MSV’71 3 en tevens vader van Timo, is de assistent coach op de momenten dat er niet gewerkt hoeft te worden op de zaterdagen. We gaan er een leuk seizoen van maken, zet hem op JO9-1.

Comments


bottom of page