M.S.V.’71 JO9-1 ongeslagen in de 2e klasse fase1!!

In augustus zijn we met Philip, Lars, Dawud, Jesse, Joah, Thijs, Luca en Mike begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De eerste wedstrijd was op “Derby Day” tegen MVV 27 dat uitkomt in de 1e klasse. Er werd nipt verloren, 5-6 maar de toon was gezet met veel strijdlust en mooie individuele acties van de jongens.

In september zijn we echt aan de competitie begonnen. De eerste 3 wedstrijden tegen Den Hoorn, Maasdijk en HVC’10 werden met ruime cijfers gewonnen.

Toen volgde de stadsderby tegen Excelsior Maassluis JO9-2. Onze jongens begonnen uitstekend aan de wedstrijd. Zo stonden ze binnen 20 minuten 3-0 voor, ze waren erg effectief. Na de rust ging het de andere kant op en kwam Excelsior terug in de wedstrijd tot 3-3. Ondanks deze tegenslag lieten de jongens de hoofdjes niet hangen en gaven ze nog wat gas bij zodat ze in de laatste minuut alsnog de winst pakten.

De volgende wedstrijden werden ook gewonnen daardoor zouden we bij winst tegen LYRA kampioen fase 1 worden. De wedstrijd was weer spannend doordat Lyra veel tegenstand bood. Uiteindelijk in de laatste 10 minuten wisten de jongens van M.S.V.'71 de 5-5 om te buigen naar een ruime overwinning, het werd 9-5.

Na afloop werd er een klein feestje gevierd en kregen de jongens van de coach allemaal een beker uitgereikt. Na de herfstvakantie kunnen ze het laten zien in de 1e klasse!