M.S.V.’71-J013-4 viert 1e punt van het seizoen!

Afgelopen zaterdagochtend was er voor ons 4e JO13 elftal, behoorlijke blijdschap en opluchting in de Lier.

De week ervoor werd tegen VFC JO13-3 al de kleinste nederlaag gevierd (1-2) en nu dan eindelijk het eerste punt. De stijgende lijn zit er duidelijk in.

In een spannende kraker behaalde MSV JO13-4 afgelopen zaterdag tegen Lyra JO13-5 eindelijk het eerste punt binnen. Het werd een regelrechte WK poule uitslag; 0-0.

Maar het had, met een beetje geluk, ook zomaar een overwinning voor de zwart/witten kunnen zijn.

Zeker als de voorwaartsen iets zorgvuldiger met de vele Maassluise kansen waren omgesprongen. Met name in de eerste helft was MSV sterker, meer in de aanval en gevaarlijker dan de Westlanders.

Aan de andere kant kwam onze JO13-4 goed weg, toen Lyra in de 2e helft een penalty hoog overschoot. Zo bleef het dus zoals het begon; 0-0.

Al met al een mooi resultaat voor onze jongens en meiden van MSV JO13-4. Ga zo door!