top of page

M.S.V.’71 jeugd blijft reclame maken voor de Koningshoek!


Onlangs verlengde mevrouw Sonja de Wild (marketingmanager Cushman & Wakefield), namens de ondernemersvereniging van winkelcentrum Koningshoek

de hoofdsponsorovereenkomst voor onze jeugdafdeling met drie seizoenen. Hiermee wordt de prettige samenwerking met de winkeliers en ondernemersvereniging

van de Koningshoek voortgezet en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.


Goed nieuws dus voor onze vereniging en onze groeiende jeugdafdeling die vertegenwoordigd werd door onze hoofd jeugdopleiding; Ron van Straaten.

Al vijf seizoenen maakt onze jeugd wekelijks met trots reclame voor het fraaie winkelcentrum op de regionale velden. Daarnaast zijn er de nodige samenwerkingsacties georganiseerd.


Zo was de MSV-jeugd aanwezig bij de heropening van het gerenoveerde winkelcentrum en deed het een zwerfvuil opruimactie in en rondom de Koningshoek.

De komende seizoenen zal dit periodiek een vervolg krijgen met de ondersteuning van leuke promotieacties van het winkelcentrum.

Op korte termijn mogen alle jeugdleden ‘de show stelen’ in prachtige nieuwe MSV-tenues met op de voorzijde prominent het logo van de Koninghoek.


De nieuwe jeugdtenues zullen naar verwachting deze maand (november) geleverd worden door onze kledingleverancier; Patrick.

Onze dank is heel groot aan onze jeugd hoofdsponsor; Winkelcentrum Koningshoek!

Het bestuur van M.S.V.'71.


Comments


bottom of page