top of page

M.S.V.’71 JO13-4JM Kampioen Doorzetten!


Onze Jo13-4 is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot Nederlands Kampioen doorzetten!

Dit MSV team maakte wekelijks grote indruk met hun doorzettingsvermogen. Het was een seizoen met één gelijkspel en geen enkele overwinning.Na de laatste wedstrijd afgelopen zaterdag, op het hoofdveld van Wilhelmus in Voorburg, werd het leuke elftal gehuldigd voor hun ijzersterke weerbaarheid en doorzettingsvermogen. Een mooie beker en een patatje bij MSV hebben de jongens en meiden zeker verdiend.

Door de vele nederlagen groeide het incasseringsvermogen van het zwart/witte mixelftal met de week. De trainingen werden altijd trouw en enthousiast bezocht. En elke wedstrijd werden de mouwen opgestroopt. Het elftal is ondanks alle weerstand het hele seizoen bij elkaar gebleven en zijn blijven strijden en samenspelen. Dat is gewoon grote klasse!


Dus complimenten voor de helden van onze Jo13-4; John, Finn, Marley, Rick, Sander, Ruby, Mohamed, Fabian, Amine, Teun, Louiza, Meryem, Joshua, Boaz en Yvar.

Jullie hebben helaas de smaak van een overwinning niet kunnen proeven maar jullie zijn wel de beste verliezers van het land!
En van de vele leermomenten kunnen jullie alleen maar beter worden. Op naar het volgende voetbalseizoen met nieuwe kansen.

Met dank aan de betrokken ouders, de trainers en Petra voor de coördinatie en communicatie.

Gegroet met zwart, wit bloed.


Comments


bottom of page