top of page

MSV Vrouwen maken een vliegende start tegen HVC'10 (0-17)


Afgelopen zaterdag stond de eerste bekerwedstrijd van het seizoen van M.S.V.'71 VR1op het programma. Na bijna een jaar niet te hebben gevoetbald was het weer heerlijk om met elkaar op het veld te staan.


Vorig jaar zijn de vrouwen bovenaan geëindigd toen de competitie afgebroken werd. Helaas hebben we in de tussentijd afscheid moeten nemen van de zussen Pellikaan, Sanne verhuist naar het altijd mooie Rotterdam en Mirelle is moeder geworden van een prachtige zoon. Gelukkig hebben we een nieuw talent weten te contracteren, onze Marit en zijn Denise en Esperanza weer terug van weggeweest!


De wedstrijd begon gezellig in de kleedkamer met een wedstrijdbespreking en kaart controle door de scheidsrechter. De meiden hadden er heel veel zin in en dat was ook te zien op het veld. Ze wisten elkaar al weer goed te vinden. We kregen dan ook wel heel veel ruimte om te combineren en om tot fantastische passen en doelpunten te komen.

Dit seizoen hebben we 2 geweldige keepsters Robine en Josephine. Deze wisselen elkaar af op het veld en in de goal. Beide meiden wisten deze wedstrijd de 0 te houden. De meiden van ons team zijn multifunctioneel inzetbaar en lieten dit ook goed zien.


Shuney die begon in de verdediging en wist de wedstrijd af te sluiten als linker spits en wist maar liefst 2x te scoren, onder luid gejuich van haar broer en vader. De wedstrijd werd in het heerlijke zonnetje uiteindelijk met 0-17 gewonnen.

De doelpunten werden gescoord door: Jordan 5x, Maaike 4x, Melanie 3x, Neyka 2x, Shuney 2x en 1 eigen doelpunt. Uiteraard was het scoren niet mogelijk geweest zonder onze fantastische middenvelders en verdedigers die elke aanval wisten te stoppen en door een mooie opbouw vanuit achteren onze voorhoede goed wisten te vinden.


Wil je ook komen voetballen in dit gezellige team dan ben je uiteraard van harte welkom.

Kom dan gezellig een keer meetrainen. We trainen op maandag en donderdag. Voor meer informatie neem contact op met Jenny Storm 06 218 21 000.

Comments


bottom of page