top of page

JO8-1, team van de week, is klaar voor een nieuw seizoen.


Ook JO8-1 is sinds 24 augustus jl. weer begonnen met de trainingen en eerste wedstrijden. De meeste jongens komen uit de kabouters en hebben al een seizoen met elkaar gespeeld. Tijdens de afgelopen weken zijn er ook weer nieuwe jongens bijgekomen. Zo is er en leuke en hechte groep ontstaan die heel enthousiast en gemotiveerd is om er weer een mooi voetbalseizoen van te maken. Iedere maandag en woensdag wordt er druk getraind onder leiding van de enthousiaste trainers Rob de Roode, Michel Huisman en coach Vincent van Brandwijk. De teambegeleiding wordt verzorgd door Bart van Oosten.

Er wordt goed geoefend om alle voetbaltechnieken onder de knie te krijgen en als afsluiting wordt er een partijtje tegen elkaar gevoetbald.

Elke zaterdag spelen ze een wedstrijd tegen een ander team uit de regio, en zodoende wordt er weer veel geleerd en veel plezier beleefd. Langs de kant van het veld worden ze dan luid aangemoedigd door de trotse ouders.

Na afloop van de wedstrijd staat er altijd limonade en wat lekkers klaar om de wedstrijd mooi af te sluiten.

Op zaterdag 26 september, bij de start van het jubileumseizoen, mogen ze als onderdeel van Team van de week met de spelers van het 1e het veld oplopen waarna er een mooie foto wordt gemaakt. In de pauze mogen ze dan penalty’s nemen op de reservekeeper. De jongens kijken hier erg naar uit. Kortom JO8-1 is klaar voor een nieuw seizoen vol sportiviteit en plezier.Comments


bottom of page