top of page

23 april – Campeones !!


En ineens was daar het kampioenschap !! Voorafgaand aan deze thuiswedstrijd hebben we een paar dagen intensief contact gehad met onze tegenstander VCS. Op woensdag werden we gebeld door begeleider Gerard van de JO16-2 dat het waarschijnlijk niet ging lukken om een team op de been te krijgen, laat staan om vervoer te regelen. Vooral thuiswedstrijden buiten Den Haag blijken erg moeilijk te zijn. Voor MSV was dit een rampenscenario: het niet op komen dagen van VCS betekende 3 punten en dus kampioen worden zonder te spelen. De wedstrijd uitstellen hield mogelijk in dat we ook kampioen konden worden op één van de komende speeldagen zonder te weten welke.


Maar goed, Gerard ging proberen om toch te regelen dat er gespeeld kon worden en zou ons de volgende dag terugbellen. Zonder veel hoop pakten we de telefoon op, maar gelukkig was er goed nieuws. VCS had een team EN vervoer!! Pfff... toch spelen dus.


Voor de zaterdag de voorbereiding gedaan, met telkens toch een schuin oog naar de ingang van het sportterrein: ze zouden toch wel echt komen? Dat deden ze gelukkig ook, echter maar met 9 man. Top dus dat we konden spelen, maar voor de wedstrijdspanning was dit natuurlijk wat minder. Dit bleek ook tijdens de wedstrijd; de 1-0 werd in de 5e minuut binnengeschoten en toen het eindsignaal klonk stond er 19-1 op het scorebord. Over de wedstrijd hoeven we niet veel te schrijven, behalve dan dat de tegenstander EN de moeite had gedaan om naar MSV te komen EN de wedstrijd sportief uitspeelden. Wat dat betreft echt petje af voor VCS !!


Het laatste fluitsignaal was het startsein voor een stukje huldiging en feest voor het team. Er was gezorgd voor bloemen, medailles en een heuse kampioensschaal!!Marieke zet een aanval op


Doelman van VCS wordt omspeeld.


Bloemen voor de kampioenen!

Na de nodige foto's en speeches van onze Jeugdvoorzitter Mels van Zanten en Rico werd de kleedkamer opgezocht waar nog even werd nagefeest.


Rico betrok ook de ouders bij zijn speech.

Namens Rico en Martin en alle ouders, vrienden, supporters van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap. Proficiat !!Comments


bottom of page