Enorme inzet van de MSV vrouwen voorkomt een nederlaag helaas niet (M.S.V.’71 - Duno 1-3)

Afgelopen zaterdag waren we verre van compleet. Suzanne had op de training een liesblessure opgelopen, Milou zat in het vliegtuig terug naar huis en Ylva's grootouders vierden een jubileum. We moesten dus improviseren met een hele onervaren achterhoede.

We begonnen dan ook erg rommelig aan de wedstrijd. Dit resulteerde al heel snel in een 0-1 voor de tegenpartij.

De Duno spits weet wel raad met deze kans.

Denise moest helaas al snel onze achterhoede verlaten omdat ze nog herstellende is van een ernstige knieblessure. In haar plaats kwam Romy. Romy terug van weggeweest speelde als ze altijd al bij het team hoorde en liep samen met Neyka, Robine en Shuney te buffelen in de achterhoede. Melanie was een linie gezakt en wist op het middenveld heel veel ballen te onderscheppen. Ook kon zij met haar ervaring zo de jongere meiden goed coachen. De inval beurt van Esperanza duurde helaas heel kort waardoor we voor rust al door onze wissels heen waren. Toch wisten de dames knap de stand op 0-1 te houden tot de rust. Dit door heel hard te werken.

Jordan heeft moeite met de stugge verdedigsters van DUNO.

Na de rust kwamen we helaas al heel snel op 0-2 achterstand.

Neyka pikte dit niet en met een hele lange rush van achteren naar voren werd ze uiteindelijk onderuit gehaald in het strafschop gebied van de tegenstander. De scheidsrechter gaf vervolgens een penalty die Maaike mooi en beheerst inschoot. Helaas moest Jordan het veld verlaten met een liesblessure waardoor we met z'n 10’en in het veld stonden. Vervolgens viel Shuney ook nog uit met een enkel blessure

Zorgen om een blessure.

Maar onze jongste telg geeft nooit op en liep na een minuut of 5 weer het veld in. Helaas waren de krachten op. Op dit zware veld wist de tegenstander uiteindelijk nog een doelpunt te scoren dat de eindstand op 1-3 bracht. Ondanks het verlies hebben we een enorme strijdlust gezien bij de meiden.

Bereid om voor elkaar te werken en elkaar te helpen als iemand het moeilijk heeft. Dit belooft veel goeds voor het vervolg.

Nog even het noemen waard: bij deze wedstrijd stonden maar liefst 4 Lourensjes op het veld. De wedstrijd stond namelijk onder leiding van het geweldige duo Ish & Ish. En de dames speelden op het veld weer een geweldige wedstrijd. Ook waren moeders en oudste broer van de partij als supporters. Heerlijk genieten van deze geweldige MSV’71 voetbalfamilie!

A.s. zaterdag spelen we weer thuis om 13.00 uur. Je bent van harte welkom om ons te komen aanmoedigen.