top of page

Vrouwen 1 verliest onnodig van CWO (2-3).

Dankzij de mooie truien van hoveniersbedrijf den Boer houden ze toch een warm gevoel over aan de wedstrijd.

Afgelopen week heeft het hele vrouwen team inclusief begeleiding super mooie warme truien gekregen van Hoveniersbedrijf den Boer. Anky, René en Dylan den Boer zijn onmisbaar voor onze vereniging. Al vele jaren stoppen ze heel wat vrijwilligersuren in onze mooie vereniging en ook sponsoren ze aardig wat. Zo nu ook onze hele mooi truien. De meiden en begeleiding zijn hier dan ook heel erg blij mee, en we zullen hier dan ook dankbaar gebruik van maken. Familie den Boer, nogmaals mega bedankt!


De wedstrijd tegen CWO die eigenlijk eerder dit jaar op de kalender stond begon heel goed voor ons. Na een snelle vrije trap genomen door Ylva kreeg Neyka de bal die knap de keepster wist uit te spelen en zo de 1-0 wist binnen te tikken.


Neyka heeft de bal in het verlaten doel getikt, 1-0.

Helaas viel dezelfde Neyka snel geblesseerd uit met een zere knie. Hierna kwamen we steeds meer onder druk te staan. Uitgespeelde kansen kreeg de tegenstander niet maar met een gelukkig schot op het doel die verkeerd op Robine haar hand terecht kwam rolde de bal heel ongelukkig in het doel. Robine kon helaas niet verder keepen omdat ze erg last had van haar hand. Josephine trok gelijk een sprint naar de dug-out om haar keepershandschoenen aan te doen en stapte onder de lat. De 1e helft gebeurde er verder niet veel meer en met een 1-1 ruststand gingen we naar de kleedkamer.

We begonnen de wedstrijd na rust met meer balbezit en een paar kansen. Helaas belandde de bal voor ons goal en er ontstond een aardige scrimmage. Een van onze speelsters wilde de bal hard wegschieten maar schoot hierbij tegen een tegenstander aan. Vervolgens rolde de bal ongelukkig in onze goal 1-2 voor CWO. Niet veel later kreeg Ylva de bal en stak vanuit de verdediging het middenveld over waar ze ongelukkig de bal verloor.


Ylva in een sprintduel opweg naar het CWO doel.

De tegenstander kwam er heel snel uit en met een heel mooi afstandsschot wisten ze de 1-3 te scoren. Ons antwoord hierop kwam gelukkig snel met een mooi doelpunt van Jordan 2-3.

Hierna kregen we nog velen kansen maar helaas lukte het ons niet om de bal in het doel te schieten. 2-3 werd dan ook de einstand.

Volgende week gaan we er weer voor, helaas zonder publiek dit keer, maar wel met onze mooie truien aan.Comentários


bottom of page