top of page

JO 19 1 Flitsend van start in 2023


De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is door de JO19-1 in een zeer goede partij met maar liefst 6-0 gewonnen.

In het begin van de wedstrijd waren beide teams redelijk gewaagd aan elkaar. M.S.V. ’71 had iets meer balbezit maar de tegenstander kwam een aantal keer redelijk gevaarlijk voor de goal. Simon stond weer eens geweldig te keepen en heeft zeker een aantal tegengoals weten te voorkomen. Melle moest een zeer behendige spits verdedigen maar dat ging hem geweldig af. Helaas belandde de spits even later bovenop Melle en moest hij met een zere knie het veld verlaten. Niels nam zijn plek over in de verdediging om zo voldoende snelheid achterin te houden.


Wat een relatief makkelijke vangbal leek voor de Velo keeper bleek echter een lastigere bal te zijn dan hij had ingeschat waardoor hij de bal los liet. Max twijfelde geen moment en schoot de 1-0 binnen.

M.S.V. ’71 werd hierna steeds beter. Joey dacht de 2-0 binnen te tikken maar werd teruggefloten voor buiten spel. Niet veel later wist Oskar de bal te veroveren en de goed meegelopen Joey wist nu wel de 2-0 binnen te schieten. Met deze stand gingen we ook de rust in.

De 2e helft loerde Velo op een kans. Gelukkig was onze verdediging de tegenstanders steeds weer te slim af. In de omschakeling werden we steeds beter en met mooie passes en verschrikkelijk sterk loopwerk van Rick op het middenveld werd de voorhoede steeds weer bereikt. Oskar wist dan gelukkig ook het goal weer te vinden en schoot de 3-0 binnen. Velo kreeg hierdoor een dreun en Max beloonde zijn zeer sterke optreden vanaf links midden met een lange solo om vervolgens de 4-0 binnen te schieten.De JO19 had de vorige periode soms wat moeite met scoren en ze roken hun kans om tot een grote uitslag te komen. Daan schoof daarom door naar het middenveld en met een 3-4-3 opstelling kregen ze nog meer kansen. Oskar wist een hele mooie actie van Daan om te zetten in de 5-0 en vervolgens wist Daan zelf de 6-0 in te schieten. Niet veel later floot de zeer goed leidende scheidsrechter Marten van Zweden af.

De mannen hebben een verschrikkelijk goede wedstrijd laten zien waarover ze zeer tevreden mogen zijn.


Het publiek en de coaches hebben dan ook enorm genoten. Volgende week proberen de heren deze goede start voort te zetten. Ze spelen dan thuis om 13.00 uur tegen DSVP.

Comments


bottom of page