top of page

Leuke oefenwedstrijd 35+JO19


Woensdagavond speelden de oudjes van zondag 35+ een leuke en sportieve oefenwedstrijd tegen de JO19. Heerlijke voetbalomstandigheden en veel ouders en vriendinnen van de jonkies langs de lijn. Hamit Alptekin was de scheidsrechter.

De jongens van de JO19 lieten zich een beetje intimideren door de geroutineerde mannen van trainer Murat en leider Zeki en dat resulteerde ook in een 1-0 in de 20e minuut van de dollende Yavuz, maar de jongens van het trainersduo Jenny en Arjan Storm herpakten zich en vlak voor tijd verschalkte Oskar de sterke doelman van de 35+, 1-1


Gunay leefde zich helemaal uit deze avond


In de 2e helft, kwamen de jonkies wat meer uit hun schulp en toonden meer lef en was het ontzag voor de oude mannen wat verdwenen en via doelpunten van Youri en Daan uit een rebound liepen de 19-1 uit naar een 1-3 voorsprong.


Prima redding van de JO19 doelman Simon


Max tussen 2 routiniers van 35+


Dat konden de heren van zondag 35+ niet op zich laten zitten en via een bekeken schot en een strafschop van Yavuz nadat de doelman van 35+ onderuit was gehaald binnen de 16 van de JO19 werd het een terecht gelijkspel, 3-3.

Na afloop werd door alle spelers nog een strafschop genomen waarbij we zelfs een Panenka zagen van een speler van JO19 en werden alle aanwezigen getrakteerd op een stuk watermeloen.


Zeker voor herhaling vatbaar.

Meer foto's van deze leuke wedstrijd staan op de facebookpagina van MSV'71 TR
Comments


bottom of page