JO 19-1 wint ook de 2e competitiewedstrijd van 2023

Na de winst van een week eerder begon iedereen vol goede moed aan de wedstrijd. De heren begonnen iets minder scherp aan de wedstrijd en speelden dan ook een zeer matige eerste helft. Er waren mogelijkheden aan beide kanten maar veel echte kansen waren er niet. Helaas wist de snelle rechtsbuiten van DSVP tegen het einde van de eerste helft te ontsnappen aan zijn directe tegenstander en kon daardoor de 0-1 inschieten. Met deze stand gingen we de rust in.

De 2e helft begonnen we met een nieuwe tactiek aan de wedstrijd. Achterin gingen we bij balbezit 1 op 1 spelen waardoor Daan de extra vrije man op het middenveld werd. Dit pakte direct geweldig uit. In de eerste aanval van de tweede helft wist Daan het strafschopgebied van de tegenstander te bereiken en zijn schot op het goal belandde op de paal. Gelukkig was daar Jelle die de bal over de lijn kon schieten 1-1. De jongens kregen vertrouwen en gingen steeds hoger staan wat snel resulteerde in een schitterende volley van Jelle 2-1.

Dit schot komt op de lat.

DSVP kwam er op dit moment in de wedstrijd eigenlijk niet meer aan te pas. M.S.V.’71 speelde sterk en ieder duel werd op dit moment gewonnen. De 3-1 zat dan ook in de lucht en werd knap binnengeschoten door de zeer goed spelende Daan. Oskar schoot vervolgens de 4-1 binnen en niet veel later viel de 5-1 in een schitterend schot, binnenkant lat door Daan met het been van Rick. Wil je precies weten hoe de bal erin ging loop dan even bij Rick langs om dit te vragen.

Simon had vervolgens nog een knappe redding op een doelpoging van DSVP. Helaas moest hij later nog wel de 5-2 uit het netje vissen.

Hierna blies wederom een geweldig fluitende scheidsrechter de wedstrijd af. Henk Smit bedankt voor het fluiten! De mannen waren onder de indruk van je optreden.

Wederom een overwinning voor de heren van de JO19-1. Ze hebben laten zien dat ze met tegenslag om kunnen gaan en ze hebben bij vlagen zeer mooie combinaties laten zien.

Volgende week staat de eerste uit wedstrijd van 2023 op het programma, Verburch uit. Benieuwd of de mannen ook buiten Maassluis een overwinning weten binnen te slepen.