JO15-1 wint ook van Monster, (1-0) 3-0

Tegen medekoploper Monster JO15-1 werd een knappe 3-0 overwinning behaald, maar mist voorlopig topscorer Rody v Baalen door een ernstige blessure.

MSV'71 begon goed aan de wedstrijd, want direct vanaf de aftrap trok het team ten aanval en na een afgeslagen aanval was het in de 2e minuut van de wedstrijd al raak, Tijn krijgt de bal onverwacht voor de voeten en schiet steenhard binnen.

Door de harde wind over het veld was echt mooi voetbal niet goed mogelijk en beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd.

MSV'71 had het meeste balbezit en er kwamen genoeg kansen, zo had een solo van Endurance, die deze keer voorin te vinden was, een enorme kans, maar hij kwam net niet goed uit om doeltreffend af te ronden.

Endurance krijgt hier de bal niet in het net.

Aan de andere kant had Monster een goede mogelijkheid toen doelman Cas de bal even los liet na een ongevaarlijk schot, maar Monster kon niet profiteren. Ruststand 1-0.

Direct na de aftrap in de 2e helft was het weer raak, weer was het Tijn die via een goede steekbal vrij voor de goal werd gezet en hij wist wel raad met deze kans, 2-0 en even later is het weer raak via Kayne, een hoekschop wordt niet goed verwerkt door de Monsterse doelman en Kayne bedenkt zich geen moment als de bal voor zijn voeten terecht komt. 3-0, maar met nog een paar minuten op de klok slaat het noodlot toe voor Rody, de rappe spits wordt bediend via een steekbal en zet aan voor een sprint naar het Monsterse doel, maar hierbij blesseert hij zich ernstig en hij moet voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Door de overwinning en het niet spelen van RAS komen de jongens van trainer Rico op kop te staan met 9 uit 3. Volgende week de uitwedstrijd tegen Quick JO15-2 dat 3 punten minder heeft.