top of page

Monsterscore voor M.S.V.'71 JO15-1G tegen Westlandia JO15-4


MSV'71 JO15-1G had geen kind aan de leeftijdgenootjes van Westlandia, het werd maar liefst 19-0 voor het team van Rico.

Altijd spannend weer, zo'n eerste wedstrijd: Hebben we genoeg spelers en is iedereen fit? Zitten we niet te hoog ingedeeld (of niet te laag)? Wie speelt op welke plek en werkt dat zoals verwacht? Past het team bij elkaar?

En dan begint de wedstrijd en loopt alles toch weer anders. Genoeg spelers? gelukkig wel. Iedereen fit ? dat niet (jammer genoeg voor Menno en Edgar). Zitten we niet te hoog ingedeeld ? Tsja, moeilijk te zeggen, aan de uitslag te zien zeker, maar de volgende wedstrijden zullen we meer weten.

Vanaf het begin was deze wedstrijd in ieder geval eenrichtingsverkeer. MSV begon fel, pakte het initiatief en hield dat de hele wedstrijd vol. De doelpunten volgden elkaar snel op, zo snel dat het een 'nu ben ik aan de beurt' spelletje werd en er in een trechter werd gevoetbald.

We gingen rusten met (volgens mij) 9-0.

In de rust wat zaken besproken waarna MSV vrolijk verder ging.

De tweede helft geen verandering in de verhoudingen en het team liep verder tot er 19 !! doelpunten op de teller stonden. Aan de andere kant heeft Steven niet veel te doen gehad en daarmee de nul gehouden. Beide teams hebben niet zoveel aan dit soort wedstrijden, maar winnen is natuurlijk altijd leuk. Het team heeft in ieder geval voldoende inzet laten zien en laten zien dat ze kunnen scoren dus gefeliciteerd !! Michael en Gerben van hieruit bedankt voor het vlaggen en alle ouders/begeleiders bedankt voor het kijken!!


Onder het toeziend oog van Rico doet Eduardo een doelpoging.


Voor de statistieken nog even de doelpuntenmakers (we zouden hier en daar een foutje kunnen hebben gemaakt hoor): Thomas 2 (en matchwinner!), Max 4, Lodewijk 1, Marieke 4, Lars 1, Maikel 2, Rick 2 en Eduardo 3.

Commentaires


bottom of page