top of page

M.S.V.’71 Jo15-1 verslaat ESDO-Jo15-1 3-1


Afgelopen zaterdag versloeg onze Jo15-1 na een spannende pot voetbal het Haagse ESDO.

Het ging dit keer een stuk moeizamer dan eind november in Den Haag het geval was.


Toen won MSV uiteindelijk vrij gemakkelijk met 1-4. Dit keer boden de zwartblauwen met een aantal sterke en snelle spelers vanaf het begin veel meer weerstand. Helaas viel er, na een kwartier, door een ongelukkige botsing met een medespeler, een speler van ESDO geblesseerd uit.Er ontwikkelde zich een gelijk opgaande 1e helft waarbij beide teams de nodige kansen op de openingstreffer misten. Beide keepers blonken hierbij uit. Namens MSV waren o.a. Rody en Kayne niet scherp voor de Haagse goal. Ons hobbelige 2e veld speelde hierbij ook een negatieve rol. Wat dat betreft mag ons veld wel weer eens gerold worden. Maar goed, zo bleef het tot de rust dus spannend en 0-0. Tijd voor een praatje van onze Jo15-1 begeleiders; Rico Uytenbroek en Raymond van Baalen.


In de tweede helft bleef het spel heen en weer golven. Maar helaas kwam MSV in de 7e minuut van de 2e helft toch op achterstand. Keeper Cas, die de geblesseerde Bart verving, was kansloos bij de 0-1.Op dat moment geen onterechte tussenstand maar de leuke wedstrijd was nog niet afgelopen. MSV rechtte de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam snel via een goede treffer van wie anders dan Rody; 1-1. Dit was het startsein van een echte Rody show, we kunnen er niet anders van maken.


Want met nog twee prachtige typische Rody goals schoot hij zijn hard werkende elftal naar de tweede overwinning van het nieuwe seizoen. Daar kon zelfs de uitstekende Haagse keeper niets aan doen. Drie doelpunten op rij dus voor de rappe spits die daarmee een onvervalste hattrick maakte. Zo werd ESDO na een 0-1 achterstand toch knap met 3-1 verslagen.

Zaterdag speelt onze Jo15-1 tegen Monster Jo15-1. Hiervan werd begin oktober enigzins onnodig, met 2-1 verloren. Veel succes jongens en meisje.


Gegroet met zwart/wit bloed.


Er zijn nog meer foto´s gemaakt van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link


Comments


bottom of page