M.S.V.'71 Jo17-1 start sterk in voorjaarscompetitie.

Ons Jo17-1 elftal is met twee overwinningen op vreemde bodem goed gestart aan de voorjaarscompetitie.

Na een dik verdiende winstpartij in Maasland tegen MVV'27 werd afgelopen zaterdag in Vlaardingen de strijd aangegaan met CWO-Jo17-2. Het leuke vriendenelftal van trainer/coach Paul van Loenen speelt met de week iets beter. Er is duidelijk een stijgende lijn te zien.

Ook op deze koude zaterdag op het kunstgrasveld langs de A4 speelde MSV naar behoren. Desondanks keken de zwart/witte boys eerst nog tegen 1-0 achterstand aan. De Vlaardingers wilden en probeerden het onze talenten moeilijk te maken. Maar nog voor rust kreeg MSV waar het recht op had. Het was Arno die fraai scoorde en zo de gelijkmaker aantekende 1-1.

Na de rust creerde MSV steeds meer een overwicht en kansen. Achterin speelde de Maassluise verdediging met o.a. Kevin, Max en keeper Cas een prima wedstrijd. Na ongeveer 10 minuten kwam onze Jo17-1 via Stefan op een verdiende voorsprong; 1-2!

Even later bestrafte de uitstekende scheidsrechter het soms wat fysiek spelende CWO met een vrije trap. Dit buitenkansje werd door Arno keurig in de rechterhoek verzilverd tot een doelpunt 1-3.

Hierna kreeg MSV nog een aantal mogelijkehden om een hogere uitslag neer te zetten, maar het bleef bij een prima 1-3 overwinning. Hiermee is MSV Jo17-1 op 6 punten uit de eerste 2 duels gekomen. Ga zo door jongens.

Aanstaande zaterdag oefenen en de week erna zaterdag 15 februari weer competitie uit tegen s' Gravenzande.

Veel succes en gegroet met zwart/wit bloed.