top of page

M.S.V.'71 VR verliest (mede) door het heerlijke herfstzonnetje.(DVO’32 -MSV 3-0)

Zaterdag mochten we op bezoek in Vlaardingen om te spelen tegen DVO’32. Inmiddels is ons vrouwen team lekker gegroeid en hebben we al 16 meiden. 3 meiden zijn echt helemaal nieuw in het voetbal, Irena, Cheyenne en Marit. Deze meiden hebben al een goed balgevoel en gaan zeker super voetballers worden. Door onze nieuwste aanwinsten hebben we een heel jong team. Gelukkig hebben we ook onze routiniers lopen waardoor dit echt een team is met veel potentie.

We begonnen de wedstrijd dan ook met 4 wissels op de bank. Helaas moest Denise na het eerste sprintje het veld al weer verlaten. Haar spierblessure was nog niet genoeg hersteld. Shuney ging naar de linksback positie en Milou schoof door naar de plek van Denise.

Helaas wisten we weinig kansen te creëren in de 1 e helft. We stonden erg onder druk door een sterke tegenstander die vooral op het middenveld veel van positie wisselde. Ook had de tegenstander veel profijt van de laagstaande zon. 2 hoge schoten vanaf de 2e lijn waren voor Robine niet te zien en beiden belandden dan ook hoog in het goal achter onze keepster. Met een 2-0 achterstand gingen we de rust in.


We begonnen met 3 frisse krachten aan de 2e helft wat gelijk al resulteerde in een kans voor Neyka. Daarna kregen we meerdere kansen en ook wat vrije trappen voor het doel van de tegenstander. We kregen duidelijk meer grip op de tegenstander. Eef had wel wat moeite met de lastige bingo op het middelveld. De tegenstanders wisselde zo vaak van plek dat ze ieder rugnummer wel voorbij heeft zien komen. En Eef heeft echt wel wat ervaring met bingo’s . Helaas lukte het bij ons niet om het betere spel om te zetten in doelpunten. Ook iets met een wet van Murphy enzo.

De scheidsrechter die duidelijk zijn klokje had thuis gelaten liet heel lang doorvoetballen, zo lang dat hij zelf staande op de middenlijn zag dat Suus een overtreding zou hebben begaan in ons eigen strafschopgebied. Terwijl een speler boven op de rug van Suus ging zitten. Dit was dus een penalty voor onze tegenstander die er nog in ging en de eindstand op 3-0 zette.

We hebben weer een hoop geleerd van deze wedstrijd en dit gaan we uiteraard gebruik om dit om te zetten in een positief resultaat voor de volgende wedstrijd. We kunnen dan wel wat supporters gebruiken.

Komen jullie ons dan ook aanmoedigen? Zaterdag 10.30 thuis bij M.S.V.’71.

Comments


bottom of page